Anbefalinger

“Jeg ønsker at dele min oplevelse, jeg havde i går hos Tine Rose Jensen, Manuvision Kropsterapi. 🌿

I hendes klinik blev jeg mødt af denne dejlige og rolige kvinde. Jeg har aldrig prøvet Manuvision Kropsterapi før, og det bliver heller ikke sidste gang, jeg giver mig selv den gave hos Tine!🌸

Jeg har altid elsket at prøve nye behandlingsformer, og jeg kunne nævne i flæng, hvad de hver især gør, og er godt for! Manuvision Kropsterapi gør nøjagtig, hvad den beskriver den gør.

Det var en oplevelse at komme fra mit mylder af tanker og ned i kroppen, sådan rigtig ned kroppen! Her blev følelser frigivet og rystes løs, jeg blev skubbet blidt til, strukket ud og blide tryk ømme steder, som hjalp med mine blokeringer, for at finde en dybere ro i at være tilbage i Danmark. Det er jo en støre proces efter at ha været væk i 25 år.

Da Tine bad mig sidde roligt op efter behandlingen, kom der en blød overvældende taknemlighed af varme tåre, en kærlighed over at være i min krop, for hver en celle som er en del af mig.

Jeg ønsker at dele hendes arbejde, i håbet om det kan inspirere andre at gå til hende eller at finde en behandler nær dig. Vi bør være bedre til at nære os selv med kærlighed og blive bedre til at lytte til vore krop, mærke os selv. Når vi gør dette, er vi på rette vej”🌿🌸

Ha en fortrindelig dag,

Klient/Klinik
Victoria Ann Siddle Worral

Kropsterapi har vækket og rettet op på min krop efter en lang periode, hvor jeg ikke ville erkende den havde brug for at blive vækket. Det er en gave til min forsømte krop.

Lisbeth Nielsen

Daglig leder af Teaterskolen Kastali’a

“jeg vil sige, at jeg har stor gavn og glæde af dine øvelser! Jeg har integreret fodøvelserne i mit daglige morgenøvelses-program, og det er især mine fødder meget glade for!”

Anne

Deltager til ManuVision træning

Har fået behandling hos Tine pga. spændinger, især i skuldre og nakke, og det var en helt igennem en dejlig og positiv oplevelse. Jeg kunne mærke en stor ro og varme igennem hele forløbet og hun fik virkelig fat der, hvor problemerne sidder. Jeg kan varmt anbefale Tine, som ud over at være fagligt dygtig og kompetent også er en utroligt sød, behagelig og kærlig person, som man føler sig tryg sammen med.

Pia B.

Jeg føler mig altid mere balanceret efter at have været hos Tine. Det er en utrolig behagelig behandlingsform, som får mig ned i kroppen. Jeg har prøvet en del terapiformer og var træt af at prøve at regne ting ud. Behandlingerne har hjulpet mig med at oprette en kærlig forbindelse til følelser jeg har haft svært ved få fat i kognitivt. Jeg var ikke klar over at der bag min mine smerter i lænd og hofte gemte sig følelser jeg gik og holdt fast i. Den blide behandling passer godt til mig, og jeg bliver altid mødt af Tine med den største respekt og accept af hele mig. Jeg kan kun anbefale andre at prøve det – man kan blive overrasket over, hvad ens krop gerne vil fortælle, hvis man lytter efter.

Minni Wendy

Det er fuld af forkælelse at møde Tine med al hendes inspiration 
til morgentitual, træning og egenomsorg. 
Bag den udmiddelbare mildhed og hjertelige latter, mærkes det tydeligt, Tina har en bred faglig viden med sig, når hun formidler og behandler. Hun er en klippe og skaber tryghed, men også bevidsthed om eget ansvar til trivsel. 

Jeg giver derfor mine hjerteligste anbefalinger til dig som selvstændig, med behov til at genfinde egenomsorg sammen med din passion”

Marianne Verronica
Klient/Selvstændig –
Sparring til Selvomsorg, Manuvision Behandling

Det var virkelig en positiv oplevelse. En betændelse i hoften, blev løsnet og jeg fik bevægelse i led, samt kost råd som har hjulpet helt fantastisk. Mange tak. Jeg har kun de allerbedste anbefalinger

Per Nielsen

Tine er en meget nærværende, dygtig & empatisk behandler som formår at skabe et trygt rum🌿 Kan varmt anbefales.

Amalie T.H.

Mine behandlinger hos Tine, har givet mig evnen til at mærke min krop, og lære min krop at kende på en anden måde, hvor jeg siger fra før jeg bliver træt og får ondt, har altid sat mig selv i sidste række, men nu er det er jeg begyndt at tænke på mig selv. Takket være Tine 

Helle Pia Pedersen

En utrolig tryg og kærlig oplevelse. Min krop reagerede så vildt ved anden behandling, en kæmpe forløsning af gamle følelser. Kan varmt anbefale Tine.

Kimi Sand