Virksomheds-
samarbejde

Med en behandleraftale mellem Rose Kropsterapi og din virksomhed, sikrer du dine medarbejder let har adgang til at tage vare på egen sundhed og trivsel. Det vil kunne måles i lavere fravær, mindre sygdom og færre overbelastninger i bevægeapparatet på sigt.

En aftale med Rose Kropsterapi tilpasses din virksomhed og ansattes behov efter nærmere aftale. Jeg står til rådighed for spørgsmål og kaffemøde, hvor en aftale kan drøftes.

Arbejdsmiljø og Trivsel

Mindre sygdom og færre overbelastninger i bevægeapparatet.

Med en behandleraftale mellem Rosekropsterapi og din virksomhed, sikrer du dine medarbejder let har adgang til at tage vare på egen sundhed ogtrivsel. 

  • 1:1 session
  • Meditation/Hold

En Manuvision kropsterapi behandling hjælper kroppen tilbage i balance så den selv er i stand til at hele op. En fysisk behandling der arbejder med sammenhænget mellem krop og sind. Behandlingen består af udrensning gennem meridianbaner, zonepunkter, akupressur og pulserende bevægelse af kroppen.

Jeg behandler hele kroppen og arbejder dedikeret med den enkeltes udfordringer såvel kropsligt som mentalt. Mange har nemlig brug for hjælp og vejledning til blandt andet en dårlig søvn – en fordøjelse der driller eller andre udfordringer der
skal bearbejdes for at opleve større livskvalitet.

Jeg tilbyde målrettet træning for alle på arbejdspladsen evt. i forlængelse af arbejdsdagen.

Aftalen kan indeholde 1:1 behandling til en aftalt pris til ledelse og medarbejdere alt efter