ADD AN OVERLINE

Hjælp til selvhjælp

Use a clear and attention-grabbing short paragraph to engage your audience and draw them into reading the rest of your content.

Call to Action

Når legen bobler og kroppen ønsker at slippe kontrollen fri – Hvem er du så??

Er du hende, der med dit mind bevare fatningen, som den voksne, eller er du hende der genfinder barnets flow og naturlighed i at være nysgerrig i legens eventyr.

Forleden dag blev jeg udfordret til at trille. Det havde jeg ikke gjort siden jeg var barn.
Tog mig selv i at synes, det var lidt skørt, og hvad det nu skulle til for… en gl. reaktion på den tillærte adfærd…, men fandt ud af, det at trille nærmest rystede mig sammen og genfandt barnets boblende glæde sammen med grounding.

Naturen var med mig med bakket terræn, og en kær hest, der ville være med. Forenelighed og synkronicitet.

I min kerne af trivsel har jeg brug for bevægelse. Gerne sammen med friheden til at bevæge mig, som jeg har lyst til. Danse i det fri, løbe barfodsløb, trille, dyrke Manuvision i naturen og klatre i træer. Og ja, jeg er 50 plus, men stopper aldrig med at lege og bevæge mig.

En sten i lommen er bedre end en i skoen

Jeg anbefaler dig at finde din ynglingssten og have den på dig i lommen. Det kan være en krystal, men også en smuk sten, du finder fra en dag i naturen. Når stenen vækker din opmærksom i løbet af dagen, kan du bruge den til at minde dig om egenomsorg.
Måske koblet sammen med dit morgenritual og dagens tema.
F.eks at trække vejret dybt, finde noget sundt at spise, drikke et glas vand. Holde en pause fri fra indtryk. Mobilfri osv.